Primul meu pas în PR. La Nobilta del Gusto

RO

Studiile mele la Universitatea de Stat din Moldova se rezumau mai degraba la Comunicare, decât Jurnalism. Deși cumva ambele au la baza aceleași noțiuni. Ce vreau eu să spun însă e că specialitatea pe care am absolvit-o se numea Științe ale Comunicării, ceea ce însemna că ar fi trebuit să mă ocup de Relațiile Publice ale unei companii, instituții, să promovez interesele acesteea, adică să fac publicitate și comunicare.

Lucrurile s-au aranjat în așa fel încât eu am ajuns în cealaltă tabără, adică să fac jurnalism. Inițial la site-ul #diez, apoi la postul PRO TV Chișinău. De fapt asta și mi-am dorit. Acum dacă aș avea posibilitatea mi-aș continua studiile în PR și mi-aș dori să lucrez în departamentul de Promovare al unei instituții. Dar na, rămâne de văzut. Ce poate nu ați știut este că eu am lucrat un an part time pentru un magazin din Chișinău – La Nobilta del Gusto. Este vorba de un magazin de produse alimentare, dulciuri și vinuri din alea mai deosebite, importate din Elveția, Italia și Franța.

Era anul 2018 când am organizat, cu ajutorul unei prietene, deschiderea acestui magazin, punând la punct o petrecere privată și invitând oameni de vază din capitală. Ce mi-a plăcut cel mai mult atunci a fost, ca după saptămâni de organizare, să trăiesc emoția evenimentului în ziua deschiderii.

Rodica Ciorănică și Petru Chicu

Chef Roman Batin

Lucia Berdos

Pavel Zingan

Carolina Juc, Vasile Micleușanu si eu

Nu doar am lucrat o perioadă pentru La Nobilta del Gusto, dar am și devenit client al acestui magazin. Pentru că fiecare cumpărătură însemna un răsfăț. Să vă explic de ce. Acolo am gustat pentru prima oară ciocolate elvețiene cu diferite gusturi: scorțișoară, chimen, fructul pasiunii, ghimbir, lime, alune și lista poate continua. Vinoteca e punctul forte al magazinului, pe rafturile căruia se găsește inclusiv șampania franceză, prosseco-ul Italian sau sekt-ul austriac.

 

Pentru că tot se apropie Ziua Îndrăgostiților, ori poate aveți o altă sărbătoare, e motiv în plus ca să gustați deliciile din La Nobilta del Gusto. Apropo, pe blogul lor, mereu aveți la îndemână sfaturi despre cum să asortați băuturile cu mâncarea și despre cum se beau corect anumite vinuri.

Recommended Articles

2 Comments

  1. I know this web site provides quality based posts and extra stuff, is there any other website which provides these things in quality?

Leave a Reply

Your email address will not be published.